dobréhona skvěléa ze skvěléhona neodolatelné.
Posune vaše vaření zNaučíte se konkrétní postupy, jak udělat nezapomenutelné rostlinné jídlo. Kurz vás zároveň naučí, jak nad vařením přemýšlet. Budete moci tvořit vlastní jídla, které chutnají i vypadají jako z restaurace. Snadno pochopíte, jak techniky fungují a jak je můžete přizpůsobit podle svých vlastních potřeb a nápadů.
Získejte přístup k těm nejlepším kuchařským trikům, které byly vybrušovány v profesionálních kuchyních po více než deset let. Ušetříte si čas a naučíte se to, co opravdu funguje.
Naučíte se tajemství wow efetku u rostlinných pokrmů. Zjistíte jak by se měly kombinovat struktury, chuťě a barvy. Budete umět připravit pokrmy, které si boudou vaši hosté fotit a budou si říkat, tohle je opravdu veganské?
V pracovním sešitu najdete všechny recepty, techniky a bonusové tipy z kurzu. Když budete chtít udělat dojem, nemusíte se vracet k videím, stačí otevřít průvodce a mít všechno na dosah ruky, kdykoliv to budete potřebovat.
Vše co se dozvíte není vůbec složité aplikovat ve vaší kuchyni.Pokud víte, jak zapnout sporák, jste na správné cestě! Ať už máte za sebou roky vaření, nebo teprve začínáte, s tímto kurzem se posunete o level výš!
Tento kurz je váš navždy. Můžete se vzdělávat při volném večeru, nebo kdykoli vám to vyhovuje. Ať už se k němu vrátíte za měsíc nebo za rok, budete mít přístup ke všem materiálům zdarma.
Chci, abyste nemuseli nést žádné riziko, pokud se vám kurz nebude líbit nebo se nesetká s vaším očekáváním. Stačí napsat email a vrátíme vám všechny peníze!
Jan Kvíčala - CEO Plantiofoods
✅19 lekcí, které z Vás udělají šéfkuchaře.
✅ Video návod na 4 jídla z menu špičkové restaurace.
✅ Kuchařku "7 receptů z restaurace" s návody co se nevešly do kurzu.
✅ Přístup do VIP skupiny, kde se můžete ptát na jakékoli dotazy.
• Zvýraznit chuť rostlinného jídla.
• Vybalancovat barvy, strukturu a vůni jídla.
• Využít vlastní kreativitu k vytváření jídel jako z restaurace.
• Výhody rostlinného vaření
• Výbava v kuchyni
• Efektivní a bezpečné krájení(Teorie, Praxe)
• J ak maximalizovat chuť (Správný základ, Tepelné úpravy, Netepelné úpravy)
• Jak sestavit rostlinné jídlo (Teorie, Praktická ukázka několika správně sestavených jídel)
• Jak udělat jídlo lákavé (Teorie, Řepné carpaccio, Bonus)
• Jak na luštěniny (Teorie, Čočkanéza)
• Jídla z restaurace - videorecepty (1, 2, 3, 4)
+ Kvízy na lepší zapamatování
+ Pracovní sešit pro poznámky a intarakce
+ Skupina na jakékoli dotazy
7 receptů z restaurace, kterou napsal Zahy.
KuchařkuPozn. Za tuto cenu jen po omezenou dobu.